'Together we can make things happen'

Pensioenfonds Horeca en Catering

Projectmedewerker Pensioenfonds Horeca & Catering

Januari 2006 – April 2006 (4 maanden)

Het uitvoeren van een audit op de processen van de deelnemeradministratie. Het gaat hierbij om de processen met betrekking tot de deelnemeradministratie.
De resultaten van de audit leveren actiepunten m.b.t. het verbeteren van de processen, de onderliggende workflows en brieven, en voor het completeren en uniformeren van de beschikbare documentatie.

Projectmedewerker Pensioenfonds Horeca & Catering

April 2005 – Augustus 2005 (5 maanden)

Samen met medewerkers van PH&C heb ik de processen met betrekking tot de werkgeversadministratie en debiteurenbewaking herontworpen en vastgelegd. Reden voor het herontwerpen is de overgang naar een nieuwe systematiek en de hierbij behorende aanschaf van nieuwe systemen om de nieuwe systematiek en de processen te ondersteunen. De herontworpen processen dienen als uitgangspunt voor de inrichting van nieuwe systemen. De eigenschappen van de systemen en de uitgangspunten die in de processen zijn benoemd, leiden samen tot een zo optimaal mogelijke inrichting van de systemen en de processen. Beide worden aan elkaar aangepast hetgeen kan leiden tot aanpassing van de ontworpen processen en/of (maatwerk)aanpassingen in de systemen.

Aanbeveling
Marco Korbag (Projectmanager at A&O Services)
“Wendy is een zeer nauwgezet persoon en neemt haar werk erg serieus. Ze kijkt verder dan strikt noodzakelijk en legt daardoor verbanden die anders niet zichtbaar zouden worden. Hierdoor is haar werk altijd van toegevoegde waarde: je krijgt meer dan je oorspronkelijk om vraagt. Ze is prettig in de omgang, maar kan zich zeker ook vastbijten in de materie en dat niet loslaten totdat ze de benodigde informatie heeft verkregen. Op het moment dat ik een procesmanager/-analist nodig heb, staat zij bovenaan mijn lijst om te bellen om te kijken of ze tijd heeft.” Augustus 5, 2011

Auditor Certiked Januari 2007 – Mei 2011 (4 jaar, 5

Projectleider NIBC Bank November 2008 – April 2009 (6

Projectmedewerker Xerox April 2008 – Oktober 2008 (7

Kwaliteitsmedewerker Lareb April 2008 – Oktober 2008 (7

Trainer Heineken Juli 2003 – Juli 2003 (1 maand) Voor een

PWC

Consultant PwC (PricewaterhouseCoopers) December 1996 –