'Together we can make things happen'

Projectleider NIBC Bank

November 2008 – April 2009 (6 maanden)

De standaardcorrespondentie voor de HR afdeling is samengesteld met behulp van de toepassing B-ware. Hierbij zijn de brieven ‘gebouwd’ in B-ware op een zodanige manier dat de gegevens die al in het personeelssysteem bekend zijn, automatisch in de brief verwerkt worden.

In voorgaande opdrachten had ik al een start gemaakt met het maken van de brieven. In deze maanden heb ik de bestaande brieven aangepast en de ontbrekende brieven gebouwd en opgenomen in de systemen.

Tevens heb ik de bestaande AO processen aan de nieuwe organisatiestructuur en werkelijkheid aangepast. In verband met het outsourcen van de salarisadministratie heb ik diverse ondersteunende activiteiten verzorgd om de procesgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

Aanbeveling
Philip Krijger (Business Manager CFO & CRO)
“Wendy is a trustfull, pro-active business consultant, who adds value via her strong client focus, her continuous improvement attitude and her excellent expertise. Wendy always delivers and is transparent in her actions. It’s a pleasure to work with a cooperative, committed and productive person like wendy.” Juli 2, 2011

Projectleider NIBC Bank

April 2008 – September 2008 (6 maanden)

In 2006 – 2007 heb ik binnen NIBC het project ‘fixing the basics’ uitgevoerd. Dit heeft geleid tot het vastleggen van alle processen. In deze periode heb ik een update gemaakt van deze beschrijvingen zodat ze weer conform de geldende werkwijzen zijn.

Consultant NIBC Bank

April 2006 – April 2007 (1 jaar 1 maand)

Het uitvoeren van het project Fixing the Basics voor de afdeling Human Resources. Dit project staat in het teken van het beschrijven, optimaliseren en (hernieuwd) implementeren van de processen. Hierbij worden tevens de data (documenten, formulieren en systeemdata) en ondersteunende systemen geanalyseerd en waar mogelijk geoptimaliseerd.

Auditor Certiked Januari 2007 – Mei 2011 (4 jaar, 5

Projectmedewerker Xerox April 2008 – Oktober 2008 (7

Kwaliteitsmedewerker Lareb April 2008 – Oktober 2008 (7

Projectmedewerker Pensioenfonds Horeca & Catering

Trainer Heineken Juli 2003 – Juli 2003 (1 maand) Voor een

PWC

Consultant PwC (PricewaterhouseCoopers) December 1996 –